Donaris 930 x 122

fc arges

FC Argeș este contestată

Ion Răileanu, secretarul asociației „FC Argeș 1953 VAV”, cea care a amenințat cu tribunalul clubul Rapid pentru că a folosit culorile alb-violet în acest sezon, rămâne tare pe poziții și spune că giuleștenii nu au dreptul să utilizeze combinația respectivă pe echipamentele de joc, anunță gsp.ro.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

În plină pauză competițională, o știre surprinzătoare a captat atenția în peisajul Ligii 1. Asociația „Fotbal Club Argeș Pitești 1953 Vulturii Alb-Violeți” a reclamat la LPF faptul că Rapid nu ar avea dreptul să evolueze în Liga 1 în culorile alb-violet.

Același Ion Răileanu a contestat în 2018, la OSIM, alături de alți oameni din fosta structură, dreptul actualei echipe de a folosi marca FC Argeș, despre care spune că nu are nicio legătură cu vechiul club.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

„N-avem nicio legătură cu FC Argeș (n.a – echipa din Liga 1), noi suntem vechiul club. S-a băgat Primăria peste noi atunci când am luat-o de la capăt din Divizia C. Să fie sănătoși, dar ei nu se numesc FC Argeș, se numesc «Campionii»!

I-am contestat la OSIM, procesul încă e pe rol, poate să dureze și zeci de ani. Ei folosesc marca și sigla clubului vechi”, a declarat Ion Răileanu astăzi, pentru GSP.ro.

Pentru a avea drept de promovare în Liga 1, activitatea echipei de fotbal FC Argeș a fost preluată în 2019 de către structura de drept privat „Club Sportiv Campionii FC Argeș”. Accederea pe prima scenă n-ar fi fost permisă unui club de drept public, așa cum FC Argeș era începând cu 2017, anul în care brand-ul a revenit la viață după falimentul din „era Penescu”.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3