Donaris 930 x 122

fc arges

FC Argeș este contestată

Ion Răileanu, secretarul asociației „FC Argeș 1953 VAV”, cea care a amenințat cu tribunalul clubul Rapid pentru că a folosit culorile alb-violet în acest sezon, rămâne tare pe poziții și spune că giuleștenii nu au dreptul să utilizeze combinația respectivă pe echipamentele de joc, anunță gsp.ro.

Citiți și: FC Argeş, în atenţia marilor publicaţii sportive

În plină pauză competițională, o știre surprinzătoare a captat atenția în peisajul Ligii 1. Asociația „Fotbal Club Argeș Pitești 1953 Vulturii Alb-Violeți” a reclamat la LPF faptul că Rapid nu ar avea dreptul să evolueze în Liga 1 în culorile alb-violet.

Același Ion Răileanu a contestat în 2018, la OSIM, alături de alți oameni din fosta structură, dreptul actualei echipe de a folosi marca FC Argeș, despre care spune că nu are nicio legătură cu vechiul club.

Citiți și: Clinceni – FC Argeș: A treia victorie consecutivă pentru piteșteni

„N-avem nicio legătură cu FC Argeș (n.a – echipa din Liga 1), noi suntem vechiul club. S-a băgat Primăria peste noi atunci când am luat-o de la capăt din Divizia C. Să fie sănătoși, dar ei nu se numesc FC Argeș, se numesc «Campionii»!

I-am contestat la OSIM, procesul încă e pe rol, poate să dureze și zeci de ani. Ei folosesc marca și sigla clubului vechi”, a declarat Ion Răileanu astăzi, pentru GSP.ro.

Pentru a avea drept de promovare în Liga 1, activitatea echipei de fotbal FC Argeș a fost preluată în 2019 de către structura de drept privat „Club Sportiv Campionii FC Argeș”. Accederea pe prima scenă n-ar fi fost permisă unui club de drept public, așa cum FC Argeș era începând cu 2017, anul în care brand-ul a revenit la viață după falimentul din „era Penescu”.

(Foto: descriptiv)

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441