New Profesional Consult 930 x 122

emil săndoi

FC ARGEȘ, MĂSURĂ RADICALĂ

Tandemul Augustin Eduard – Paul Ciobanu se bucură de susținere din partea suporterilor lui FC Argeș. Nu puțini vor ca cei doi să rămână în continuare pe banca tehnică a echipei alb-violete. Motivul: rezultatele foarte bune pe care FC Argeș le-a avut în Liga a II-a în meciurile cu Eduard și Ciobanu pe banca tehnică, după plecarea lui Iordan Eftimie.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Conducerea clubului nu își schimbă, însă, punctul de vedere și anunță astăzi măsura radicală pe care deja a pus-o la punct: în scurt timp echipa va avea un nou antrenor principal.

Deși nu îi precizează numele, toată lumea știe că este vorba despre Emil Săndoi, mutare anticipată de ePitești încă din urmă cu o săptămână (AICI, amănunte). Săndoi a fost în tribuna oficială la partida de ieri a lui FC Argeș de pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

“După discuţiile apărute în ultimele zile în mediul on-line cu privire la o eventuală colaborare între antrenorii interimari Augustin Eduard şi Paul Ciobanu şi FC Argeş, conducerea clubului FC Argeş are de făcut următoarele precizări:

Încă de la numirea celor doi în funcţia de antrenori ai echipei, s-a stabilit ca perioada de interimat să ia sfârşit după ultimul meci oficial din 2017, cel cu ASU Politehnica Timişoara din data de 9 decembrie 2017.

Augustin Eduard şi Paul Ciobanu au asigurat interimatul cu rezultate destul (n.r. – !!!) de bune, şi pe această cale ţinem să le mulţumim pentru munca depusă.

Pentru echipa noastră va urma o nouă etapă în drumul spre marea performanţă. În scurt timp, la echipă va fi numit un nou antrenor, cu care se va încerca promovarea în Liga I în sezonul viitor. Asigurăm piteştenii de cele mai bune intenţii şi vom face tot posibilul ca fotbalul argeşean să revină acolo unde îi este locul, pe prima scenă a fotbalului românesc.”, transmite conducerea lui FC Argeș.

,,Mă bucur că am avut șansa de a pregăti echipa de seniori a clubului FC Argeș. A fost o perioadă grea, o perioadă dificilă.

După jocul de sâmbătă cu ASU Politehnica Timișoara, perioada de interimat pentru care am fost investiți s-a încheiat. Am fost informați de la bun început că mandatul nostru se va termina după ultimul meci oficial din 2017, indiferent de rezultatele avute, urmând să ne reluăm activitatea la Centrul de Copii și Juniori al clubului FC Argeș. (…)”, este declarația lui Paul Ciobanu, cel care a ocupat postul de antrenor secund, declarație dată tot azi publicității de FC Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3