930×122 CAPRA 5

clinceni

FC ARGEŞ, ÎN PRIMA LIGĂ! ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ AL PRIMARULUI PENDIUC!

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a făcut în urmă cu puţin timp un anunţ important pentru viitorul fotbalistic al municipiului reşedinţă de judeţ.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

„Ceea ce pot să vă spun acum este că 100% din toamnă FC Argeş va evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, în Liga I. Prima persoană pe care am informat-o în legătură cu acest lucru a fost doamna Gica Dobrin.”, a spus Pendiuc la festivitatea de premiere a unităţilor şcolare participante la Simfonia Lalelelor.

Edilul se referă la faptul că dosarul de licenţiere pentru prima ligă depus de echipa FC Clinceni a fost acceptat de forurile fotbalistice superioare. FC Clinceni a depus dosar de licenţiere pentru baza sportivă „Nicolae Dobrin” din Piteşti, unde ar urma ca din toamnă să îşi desfăşoare meciurile de pe teren propriu sub titulatura de FC Argeş 1953. Mai rămâne, însă, ca FC Clinceni să şi promoveze matematic. În prezent se află pe locul trei al seriei de play-off în care a fost distribuită, în Liga a II-a, dar Rapid Bucureşti (clasată mai bine) are probleme cu dosarul de licenţiere.

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3