930 x122 grota rece

andra mitu

FELICITĂRI! ARGEȘENI MEDALIAȚI

Argeșeni medaliați. Bazinul Olimpic din Piteşti a găzduit recent o importantă competiţie de nataţie: Cupa Mărțișorului. Au participat sportivi de la mai multe cluburi din ţară și străinătate.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Sportivii legitimaţi la CS Dacia Mioveni 2012 au avut evoluţii foarte bune, urcând pe podium de nu mai puțin de 25 de ori. Competiţia le-a adus înotătorilor antrenaţi de Viorel Ciobanu 8 medalii de aur, 7 de argint şi 10 de bronz. În clasamentul general pe cluburi, CS Dacia Mioveni a ocupat locul 2.

De asemenea, sportiva Andra Mitu a reușit să urce, într-o singură zi, de trei ori pe podium la „Cupa AMNB București”. Înotătoarea din Mioveni a obținut locul II la proba de 200 de metri liber și două clasări pe locul III, în probele de 50 de metri liber și 100 de metri fluture.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Conducerea clubului îi felicită pe înotători pentru aceste rezultate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3