EcoMoto 930×122

academica

FINAL DRAMATIC DE MECI! ACADEMICA MAI PIERDE UN TEMPO ÎN FAȚA LIDERULUI

În urmă cu puțin timp s-au încheiat meciurile etapei cu numărul 21 în Liga a II-a de fotbal.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

În seria a doua, CS Mioveni nu a jucat, câștigând din oficiu, la „masa verde”, cu 3-0, în fața lui AFC Fortuna, echipă care s-a retras din campionat în pauza competițională de iarnă.

În prima serie, Academica Argeș Pitești a evoluat în deplasare la SC Bacău. Piteștenii au pierdut cu 2-1 (1-0), după un sfârșit de partidă dramatic. Gazdele au deschis scorul în minutul 21, prin Neagu. Academica a egalat în minutul 80, prin Pătulea, dar în minutul 85 băcăuanii au preluat din nou conducerea, prin Vraciu, stabilind scorul final. În minutul 89 piteștenii au avut o ocazie uriașă să egaleze iar: Chițu a lobat mingea peste portarul gazdelor, dar un jucător al Bacăului a scos cu capul de pe linia porții.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Liderul seriei, FC Voluntari, a câștigat cu 1-0 pe terenul sucevenilor de la Rapid CFR, cei în fața cărora etapa trecută Academica s-a impus în Pitești cu 2-0.

În urma rezultatelor de astăzi, Academica Argeș Pitești rămâne pe locul 2, cu 43 de puncte, dar distanța față de prima clasată, FC Voluntari, crește, Voluntariul acumulând 50 de puncte. (Foto Arhivă: Facebook Academica Argeș Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90