New Profesional Consult 930 x 122

baschet

A FOST COLEG DE ECHIPĂ CU CRBL

Lucian Mihai Pavel are 20 de ani și este student în anul doi la Universitatea Româno-Americană. Joacă baschet de 9 ani. În trecut a fost coleg de echipă cu CRBL, cunoscutul cântăreț, originar și el din Pitești.

Citiți și: Artist piteștean celebru, divorț șoc anunțat acum!

Unde ai jucat baschet în Pitești?

-În Pitești am evoluat la C.S. Amicii din august 2010 până în septembrie 2012. Am jucat cu CRBL în echipă, asta când se reapucase el de baschet. Din octombrie 2012 evoluez la Rapid București.

Citiți și: Meci de Gală la Pitești Arena!

Dorești să duci mai departe cariera în sport?

-Nu. În 2,3 ani baschetul va fi doar un hobby pentru mine. Am decis că vreau să fac altceva.

Ce planuri ai? Te vei întoarce în Pitești?

-În Pitești mă voi întoarce doar în vacanțe. Intenționez să fac următorul pas și să plec în străinătate, în Franța, chiar în Paris, orașul meu preferat. Încă nu am plecat pentru că trebuie să mă mai formez. Vreau să ajung manager de hotel de minim 4 stele.

De ce ai ales Universitatea Româno-Americană?

-Îmi place! Totul este foarte bine organizat, iar condițiile sunt excelente.

Ce faci ca să îți păstrezi tonusul?

-Foarte mult sport! În special vara fac dimineața bazin și seara sală sau baschet. De asemenea, încerc să mă abțin și să nu mănânc după ora 19. Nu am, însă, un regim strict de viață. (Foto: Facebook Lucian Mihai Pavel)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90