Donaris 930 x 122

consiliul judetean

FOTBAL ÎN NOCTURNĂ LA GRĂDINA DE VARĂ

Fotbal în nocturnă la Grădina de Vară. La Grădina de Vară din Pitești (situată în spatele Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu”) va fi proiectat astăzi, în direct, meciul România-Muntenegru. Partida va începe la ora 21:45.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Meciul contează pentru Liga Națiunilor. În funcție de rezultatele obținute în jocurile din Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020.

De asemenea, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, elevii lui Cosmin Contra mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie ca mai întâi să încheie cel puțin pe locul 2 în Liga Națiunilor, într-o grupă cu Muntenegru, Serbia și Lituania.

Citiți și: Se încinge atmosfera la Pitești Arena!

Potrivit Consiliului Județean Argeș, care a avut această inițiativă, intrarea este liberă pentru toți cei care vor să urmărească partida la Grădina de Vară.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3