New Profesional Consult 930 x 122

astra

cs-mioveni

GREU DUPĂ MECIUL CU ASTRA! VICTORIE CHINUITĂ A CS MIOVENI!

CS Mioveni a câştigat greu, dar meritat, meciul disputat pe teren propriu astăzi în compania formaţiei Olimpia Satu Mare.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Meciul a contat pentru etapa a cincea a Ligii a doua la fotbal, seria a II-a. CS Mioveni a jucat astăzi deoarece în această săptămână a avut meci în Cupa României, eliminând echipa de primă ligă Astra Giurgiu, una dintre pretendentele la titlu din acest an.

CS Mioveni a deschis scorul de abia în minutul 89, dintr-un penalty transformat de Vintilă. În minutul 88, Burlacu s-a culcat pe minge în careu, blocând-o, motiv pentru care a fost acordată lovitura de la punctul cu var. Jucătorul de la Olimpia Satu Mare a fost eliminat în urma acestei faze, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Iată componenţa celor două formaţii:

CS Mioveni: O. Popescu – Calvin, B. Stoica, I. Rada, Ed. Stoica – Răuţă (cpt.), Dragalina, Mârzeanu – Mazilu, Nilă, Ayza
Rezerve: Croitoru – A. Popa, Galan, Năstăsie, Şchiopu, Vintilă, Biceanu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Olimpia Satu Mare: Anca-Trip – Burlacu, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Scvarzkopf – Gavrilescu, Bic, Villand, D. Muntean – Bujor
Rezerve: Şuta – Micaş, R. Rus, Boştină, Feier, Laso, Bălău
Antrenor: Cosmin Bodea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3