930×122 CAPRA 5

cs dacia

GRUPĂ DE FOC PENTRU HANDBALISTELE DIN MIOVENI

Grupă de foc pentru handbalistele din Mioveni. Echipa de handbal junioare I a CS Dacia Mioveni 2012 și-a aflat adversarele din viitorul nou sezon competițional 2016-2017.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Sportivele din Mioveni vor juca într-o grupă dificilă, de foc, grupa C, cu CSM București, CT Media București, ACS Sc. 181 SSP. București, CSS 2 București și Centrul Național de Excelență Râmnicu Vâlcea.

Elevele antrenate de Lucian Ghiulai și Claudia Iancu s-au reunit de mai mult timp pentru pregătirea noului sezon. Până acum au disputat și câteva partide de verificare (inclusiv cu ocazia prezenței la turneul internaţional Fun Sports de la Braşov), iar în perioada 3-4 septembrie 2016 vor lua parte în Vâlcea la Cupa Energetic. Argeșencele vor întâlni în cadrul acestei competiții amicale echipele Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, CN Excelenta, CS Marta Baia Mare și Chimia Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Startul campionatului va avea loc pe 17 septembrie, iar obiectivul echipei este calificarea la turneul final. Conducerea clubului le este alături handbalistelor din Mioveni și le urează mult succes.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90