NOR CURIER 930X122

dacia

VOLEI ȘI HANDBAL ÎN MIOVENI

Echipele de volei şi handbal ale Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la trei competiţii importante.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Astfel, echipa de handbal junioare II, antrenată de Alin Oprescu, va juca vineri, 29 ianuarie, de la ora 16:30, în sala de sport a Şcolii “Liviu Rebreanu”, primul meci acasă din returul Campionatului Naţional de Handbal. Handbalistele din Mioveni vor întâlni prima clasată în serie, echipa Grup Şcolar Sportiv Energetic Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, duminică, 31 ianuarie, echipa de volei junioare a CS Dacia Mioveni 2012, antrenată de Valeriu Fianu, va întâlni CSM Codlea într-un meci din Campionatul Național de Volei Junioare – Seria D. Partida va avea loc tot în sala de sport a Şcolii “Liviu Rebreanu”, de la ora 12:30.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Tot duminică, echipa de handbal junioare III a Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012, antrenată de Silvia Purice, va juca în deplasare cu CSM Bucureşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90