EcoMoto 930×122

cs dacia

HANDBALISTELE DIN MIOVENI, REMIZĂ ACASĂ

Echipa de handbal junioare II a CS Dacia Mioveni 2012 a fost foarte aproape de o primă victorie în returul Campionatului Naţional de Handbal. Argeșencele au încheiat la egalitate, scor 17-17, meciul disputat pe teren propriu cu prima clasată în serie, Grup Şcolar Sportiv Energetic Râmnicu Vâlcea. A fost o partidă de mare luptă.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Antrenorul jucătoarelor din Mioveni, Alin Oprescu, declară că este mulțumit de rezultat și că această remiză dovedește că încep să funcționeze relațiile de joc ale echipei.

„Energetic Râmnicu Vâlcea este o echipă foarte bună, iar faptul că am obținut acest egal ne arată că ușor, ușor începem să ne configurăm și noi ca echipă, că relațiile de joc încep să funcționeze tot mai bine, lucru care s-a văzut mai ales în repriza a doua, atunci când am găsit de fiecare dată soluții pe atac.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Mulțumim conducerii Primăriei și a clubului CS Dacia Mioveni 2012 pentru susținere!”, spune Alin Oprescu. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3