930×122 CAPRA 5

dică

INVINCIBILI! UN NOU SUCCES PENTRU SCM PITEȘTI

Elevii lui Nicolae Dică au bifat în această seară o nouă victorie, a opta consecutivă (!), și continuă cursa pentru promovare.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Într-un meci contând pentru etapa cu numărul 21 a seriei a III-a a Ligii a 3-a de fotbal, SCM Pitești a câștigat pe teren propriu cu 3-1 (2-0) în fața lui CS Ștefănești. Pentru piteșteni au marcat Năstăsie de două ori în minutele 23 și 39 și Cotigă în minutul 48. Oaspeții au înscris golul de onoare prin Ștefan în minutul 85.

Și contracandidata piteștenilor la promovare, CS Afumați, a câștigat, cu 1-0 (1-0), partida jucată pe teren propriu cu CN Dinicu Golescu Câmpulung. Cele două echipe, SCM Pitești și CS Afumați, ocupă primele două locuri, cu câte 44 de puncte, la egalitate aproape perfectă la toate capitolele clasamentului, SCM având un plus datorită numărului mai mare de goluri marcate.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3