EcoMoto 930×122

fc arges

IONUȚ BADEA: A FOST PROMOVAREA CELOR MĂRUNȚI CARE AU DEVENIT DEODATĂ ZMEI

De aseară, lumea sportului județean e în extaz: FC Argeș a revenit în prima divizie.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Suporterii FC Argeș s-au dezlănțuit duminică seara, după promovarea echipei în Liga 1.

„Ole, ole, mulțumim Argeșule!” au strigat fanii dincolo de grilajul porților stadionului „Nicolae Dobrin”, care i-a ținut departe de jucători.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Suporterii alb-violeţi au pornit într-un marș al entuziasmului pe Strada Victoriei. Bucuria molipsitoare a inundat centrul Piteștiului.

„A fost vorba despre alegeri, despre decizii”

Echipa alb-violetă s-a bucurat însă moderat.

EPitești.ro a stat de vorbă cu antrenorul FC Argeș, Ionuț Badea.

„Mă bucur enorm că după 12 ani reușim din nou să intrăm în prima ligă și să face atâția suporteri fericiți pentru că, până la urmă, pentru ei am făcut toate aceste sacrificii, pentru că au fost făcute multe sacrificii, a fost o luptă. A fost întotdeauna vorba despre a merge înainte, indiferent cât e tare ai fost lovit sau cât de mult ai suferit pe parcursul unui joc.

A fost victoria și promovarea, de fapt, a celor mărunți care au devenit deodată zmei, a fost vorba despre alegeri, despre decizii, despre faptul că nimic nu este imposibil și că întotdeauna echipa care acționează este cea care va avea câștig de cauză.”, a declarat pentru ePitești.ro, Ionuț Badea.

„Nu s-a făcut prea marea tam-tam”

Petrecere alb-violeților a stat sub semnul pandemiei.

„A fost o bucurie moderată din partea noastră pentru că, dacă pe teren a fost o efervescență totală după meci, apoi lângă suporteri, chiar dacă despărțiți de grilajul acela din afara stadionului, ulterior acestor evenimente am mers la cantonament, le-am dat liber câteva zile…  Toată lumea a fost extrem de bucuroasă, dar apoi s-a mers mai mult pe moderație, nu s-a făcut prea marea  tam-tam.”, a mai spus Ionuț Badea.

„Le-am simțit gândurile bune”

Antrenorul FC Argeș se declară impresionat de exuberanța suporterilor:

„Le-am simțit căldura și gândurile bune încă dinainte de începerea acestui play-off… Le-am mulțumit, de fapt, dinainte. Știam ce se va întâmpla, simțeam lucrul ăsta și era doar o chestiune de timp până să ajungem la obiectiv”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90