New Profesional Consult 930 x 122

karate

Karate: Un argeșean îi calcă pe urme lui Valeca

Karate: Un argeșean îi calcă pe urme lui Valeca

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Unul dintre cei mai tineri experţi în karate din România (41 de ani, 5 Dan), sensei Sebastian Ene de la CS Mioveni, a fost validat drept candidat pentru funcția de membru Comitetului Director al Federației Române de Karate. După cum se știe, președinte al Federației a fost regretatul Șerban Valeca (8 dani), fost senator și fost ministru.

Multiplu medaliat la campionatele mondiale, europene şi naţionale, sensei Sebastian Ene s-a retras din activitatea competiţională în 2002. De atunci a devenit antrenor, iar elevii săi au obţinut peste 1.000 de medalii la concursurile naţionale şi internaţionale, inclusiv 8 titluri de campioni mondiali şi 12 de campioni europeni.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Sebastian Ene este conf. univ. dr. şi prorector la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Piteşti.

“Stimați colegi,

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Așa cum v-am spus, voi milita pentru transparență, echilibru, o mai bună finanțare a activităților ce vizează sportivii.

Voi fi parte din toate proiectele care conduc la progresul și dezvoltarea Federației.”, a transmis Sebastian Ene.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3