930 x122 grota rece

cs dacia 2012

KARATIȘTI DIN MIOVENI LA CAMPIONATELE MONDIALE

7 karatişti de la CS Dacia Mioveni 2012 vor participa în perioada 1-3 aprilie la Campionatele Mondiale de Karate WSKU, care vor avea loc în Bydgoszcz – Polonia. Cei 7 au plecat deja spre Polonia, acolo unde vor concura cu alţi 600 de sportivi din peste 30 de țări.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Sportivii Ștefan Stanciu, David Dumitra, Cătălin Georgescu, Laurențiu Catrinescu, Antonio Elisei, Leonard Vlad şi Radu Ionescu sunt însoţiţi de antrenorul lor, sensei Sebastian Ene.

La această importantă competiție mondială micii karatiști vor concura la proba de kumite individual şi pe echipe.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Anul trecut la Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF de la Tbilisi – Georgia echipa antrenorului Ene a reuşit să aducă pentru România şi pentru Mioveni nu mai puţin de 4 medalii, dintre care 2 de argint şi 2 de bronz. Conducerea clubului le este alături şi le urează mult succes!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3