New Profesional Consult 930 x 122

atletism

DE ZIUA LUI, MARIAN OPREA ŞI-A FĂCUT CADOU BILETUL PENTRU RIO

Piteştiul a fost din nou, ieri şi astăzi, gazda unor competiţii de atletism de anvergură. Nu mai puţin de trei întreceri de referinţă s-au desfăşurat pe stadionul „Nicolae Dobrin”: o etapă de Campionat Naţional destinat seniorilor, juniorilor I şi tineretului, o etapă din cadrul Campionatului Naţional de probe combinate (rezervată sportivilor de la seniori și tineret și juniorilor I, II şi III) şi Cupa României la marş.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Spectatorii care au dorit să asiste la cele trei întreceri au avut posibilitatea să-i vadă evoluând pe campionii naţionali care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară de anul viitor, de la Rio de Janeiro.

Printre ei s-a numărat şi piteşteanul Marian Oprea. Sportivul a concurat sâmbătă, chiar de ziua sa (a împlinit 33 de ani), în etapa a doua a Campionatului Naţional şi a reuşit să se claseze pe primul loc în proba de triplusalt, realizând baremul olimpic și fiind astfel sigur de participarea lui la Jocurile Olimpice. Oprea a avut un rezultat de 17, 02 metri, cu 12 centimetri peste standardul impus de forul internaţional de atletism.

Citiți și: Accident lângă Stadion! Impact între două autoturisme

Pentru Marian Oprea urmează acum pregătirile în vederea participării la Campionatul Mondial, care va a­vea loc în China în luna august. (Foto: wikipedia.org)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3