New Profesional Consult 930 x 122

meci

MECI DE ZILE MARI ÎN TRIVALE. HAI LA STADION!

Meci de zile mari în Trivale. Hai la stadion! FC Argeş va disputa sâmbătă, 17 august 2019, de la ora 15:30, cel mai important meci din acest debut de tur de campionat.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Echipa piteşteană va întâlni pe stadionul „Nicolae Dobrin” una dintre formaţiile de mare tradiţie ale fotbalului românesc, Universitatea Cluj. Va fi un adevărat derby între două echipe care au în spate o istorie bogată, dar şi mulţi suporteri.

„Dacă iubeşti echipa pentru care Nicolae Dobrin a scris istorie, nu ai voie să lipseşti de la acest meci!. Fotbaliştii noştri au nevoie mai mult ca oricând de sprijinul fanilor şi promit să dea totul pe teren pentru a obţine victoria.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Aşadar, sâmbătă, 17 august 2019, de la ora 15:30, vă aşteptăm la stadion să-i susţinem pe băieţii noştri!”, fac apel autorităţile locale la suporteri.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90