SMART KIDS 930X122

cs dacia mioveni 2012

MECIURI TARI ÎN WEEKEND

Meciuri tari în weekend. Mâine, 14 octombrie 2017, de la ora 11, handbalistele din Mioveni vor juca în deplasare un meci contând pentru etapa a cincea din sezonul regulat. CS Dacia Mioveni 2012 va întâlni CSU Universitatea de Vest Timișoara.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Reamintim că echipa din Mioveni este antrenată de Luminiţa Huţupan Dinu. Fostul mare portar a debutat pe banca tehnică a formației argeșene cu două victorii: 24-23 cu Mureșul Târgu Mureș și 31-19 cu Corona 2 Brașov.

Duminică, 15 octombrie, și voleibalistele din Mioveni vor avea de disputat o partidă importantă. Jucătoarele antrenate de Valeriu Fianu vor întâlni LPS Piteşti, de la ora 11, în sala de sport „Liviu Rebreanu”.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Meciul face parte din etapa a doua a Campionatului Naţional de volei – cadete. Conducerea clubului le urează fetelor mult succes.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3