Donaris 930 x 122

judo

IAR PE PODIUM! MEDALIE PENTRU LAVINIA LIOVEANU

Clubul Sportiv Mioveni urcă din nou pe podium la judo, Lavinia Lioveanu câştigând medalia de argint în finala Cupei României-Seniori la categoria 63 de kilograme. Competiția s-a desfășurat în acest weekend în Poiana Brașov.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Sportiva din Mioveni este multiplă campioană naţională, iar de la începutul anului și până acum a mai câștigat alte două medalii: argint în Iași și bronz la U 23 în Oradea.

Antrenorul Verginel Popescu se declară mulțumit de rezultatele sportivei sale: „Această medalie înseamnă foarte mult pentru Lavinia Lipoveanu. Finala a fost foarte grea. Eu, ca antrenor, sunt mulțumit de rezultatele obținute și că facem performață aici, în orașul Mioveni, cu sportivi foarte talentați. Le mulțumim autorităților pentru suportul acordat!”.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3