EcoMoto 930×122

cs dacia

MEDALII PENTRU TENISMENII DIN MIOVENI

Federaţia Română de Tenis și CS Campion Argeş au organizat recent Trofeul Digital Design, eveniment desfăşurat la baza sportivă Arpechim din Piteşti. La competiţie au participat peste 60 de sportivi din toată ţara.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 a fost reprezentat de 11 tenismeni, care au obținut rezultate foarte bune, răsplătite cu medalii.

La categoria 10 ani – fete, Andreea Nole a obţinut primul loc și medalia de aur, iar Flavia Ogrezeanu, locul al doilea și medalia de argint. De asemenea, Matei Seciu s-a clasat pe primul loc la categoria lui de vârstă, după o partidă extrem de dificilă cu colegul său Alexandru Istrate (scor: 6/4 – 6/3 pentru Seciu). La rândul ei, Rebeca Tudose (antrenată de Ghiorghe Dinuță) a obţinut primul loc la categoria 14 ani – fete. Rezultate deosebite au înregistrat și Mihai Ciungu (locul II) şi Andrei Ciobanu (locul III), ambii la categoria 14 ani – băieţi.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Antrenorii Ghiorghe Dinuţă şi Robert Bînă sunt multumiţi de evoluţia sportivilor şi mulțumesc clubului pentru susţinerea acordată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3