NOR CURIER 930X122

amatori

MIOVENI: MINI-TURNEU DE TENIS PENTRU AMATORI

Duminică, 22 mai 2016, de la ora 10:30, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni se va desfășura un mini-turneu de tenis de câmp pentru amatori.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Înscrierile se vor face pe loc, iar participarea va fi gratuită, fără taxă de înscriere. Vor exista două categorii de vârstă pentru competitori: 12-17 ani şi 18-45 de ani. Organizatorii anunță că la sfârșitul turneului participanții vor primi diplome şi cupe.

Cei interesați să ajungă la turneu vor beneficia de transport gratuit, cu plecare de la ora 10 de la Centrul Cultural Mioveni (corp B), de pe strada Tudor Mușatescu.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Competiţia este organizată de Asociația de Dezvoltare Durabilă pentru Tineret Mioveni, în parteneriat cu CS Dacia Mioveni 2012 şi grupul de inițiativă Team Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3