NOR CURIER 930X122

cs dacia

MIOVENI: START ÎN CAMPIONATUL NAȚIONAL DE OINĂ

Mioveni: start în Campionatul Național de Oină. În perioada 7-8 octombrie 2016, oraşul Mioveni va găzdui, pentru a patra oară consecutiv, Campionatul Naţional de Junioare III şi Minioină, la care vor participa 7 cluburi din ţară. Evenimentul, marcat în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Oină, se va desfăsura pe stadionul din Mioveni.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Astfel, sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 8:30, se vor întrece echipele CS Hoina Craiova, CSM Progresul Băileşti, CS Biruinţa Gheraeşti, CS Izvorul Chiueşti, CS Avântul Curcani, CS Spicu Horia şi CS Dacia Mioveni 2012.

Campionatul este organizat de Federaţia Română de Oină şi Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Mioveni, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, Centrul Cultural Mioveni şi SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Intrarea pe stadion pentru spectatori va fi liberă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90