NOR CURIER 930X122

cs dacia mioveni 2012

MIOVENIUL, LA TURNEUL FINAL. GRUPĂ DE FOC

Mioveniul, la Turneul final. Grupă de foc. Turneul final al Campionatului feminin de volei-speranțe va avea loc în Iași, în perioada 9-13 mai 2018. Printre echipele calificate se numără și Dacia Mioveni 2012. Iată componența celor două serii:

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Seria I

Penicilina Iași, Dinamo, Dacia Mioveni și CSS 2 Baia Mare

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Seria a II-a

Bravol Brașov, CSM București, CSS Sibiu și Juvenil Brașov.

Conform regulamentului, cele 8 competitoare au fost distribuite în două serii, în funcţie de poziţia ocupată în turneele fazei semifinale.

Echipele vor susţine un meci pe zi şi vor juca fiecare cu fiecare în grupă, potrivit tabelei Berger, cu numere de ordine ale echipelor stabilite prin tragere la sorţi. Primele două echipe din fiecare grupă vor juca semifinale în cruce, iar învingătoarele vor stabili ulterior campioana.

Amintim că în Turneul semifinal CS Dacia Mioveni 2012, pregătită de Valeriu Fianu, s-a clasat pe primul loc, cu 5 victorii din tot atâtea posibile, calificându-se la Turneul final din poziția de lider al grupei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90