Donaris 930 x 122

asociația orașelor

MIOVENIUL, VICTORIE ZDROBITOARE

Mioveniul, victorie zdrobitoare. S-a dat startul celei de-a III-a ediții a Cupei Asociaţiei Oraşelor din România la minifotbal, la care participă și echipa Primăriei Mioveni.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Mioveniul a debutat cu dreptul, câștigând cu 15-0 (10-0) în fața Primăriei Chitila. Meciul s-a jucat pe terenul sintetic al Liceului Tehnologic Mioveni.

Amintim că partidele se vor disputa mai întâi la nivel regional (șapte regiuni), tur-retur.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

Echipa din Mioveni face parte din cea de a treia regiune, împărțită în două grupe: în grupa A vor juca echipele din Plopeni, Lehliu-Gară și Buşteni, iar în Grupa B, echipele din Mioveni, Topoloveni și Chitila. Se vor califica mai departe câștigătoarele celor două grupe.

Cupa A.O.R. este organizată pentru angajaţii primăriilor de orașe şi personalul din serviciile publice locale și se desfășoară în perioada iulie-septembrie 2019.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA