Donaris 930 x 122

antrenori

NOI ANTRENORI PENTRU HANDBALISTE

Noi antrenori pentru handbaliste. Echipa feminină de handbal CS Dacia Mioveni 2012 are, începând de vineri, 27 ianuarie 2017, un nou antrenor principal în persoana lui Daniel Gheorghe.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

CS Dacia Mioveni 2012 s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorii Lucian Ghiulai şi Claudia Iancu (ambii au plecat la U Timişoara), locul acestora fiind luat de Daniel Gheorghe şi Georgianos Macri.

Daniel Gheorghea antrenat SCM Ploieşti pentru o perioadă de 8 ani, a fost antrenor la junioare I şi a obținut rezultate deosebite. În fiecare an echipa antrenată de el s-a calificat la turneele finale, terminând pe primele trei locuri de fiecare dată, iar un rezultat notabil îl reprezintă participarea fostei sale echipe în cupele europene.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Reamintim că în prezent lotul de handbal feminin din Mioveni luptă pe două fronturi: în Campionatul Naţional junioare I şi în Divizia A.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90