Donaris 930 x 122

cs dacia

NOU ÎN MIOVENI. VESTEA MULT AȘTEPTATĂ

Nou în Mioveni. Vestea mult așteptată. O nouă secție a prins contur în cadrul Clubului Sportiv Dacia 2012: secţia de șah. În ultimii ani, în Mioveni au fost organizate multe competiţii de şah, la care participarea elevilor a fost mare (ca de pildă, memorialul “Vasile Costescu”, concursul național școlar „Elisabeta Polihroniade” sau “Cupa primăverii la șah”).

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Președintele clubului, Adrian Ștefan, și-a dorit în mod deosebit această nouă secție, cea de-a șaptea (celelalte secții: oină, volei, tenis de câmp, handbal, karate şi înot).

„Pe 1 noiembrie 2016 am demarat procesul de selecție a copiilor din clasele gimnaziale și de liceu pentru această disciplină. Noi am distribuit materiale informative în toate școlile din oraș pentru a anunța deschiderea acestei noi secții, iar elevii au fost extrem de încântaţi. Avem elevi din clasele gimnaziale, de la clasa I până la clasa a VIII-a, dar și mai mari, de la liceu.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

În fiecare zi de miercuri, între orele 9 și 15, la Școala Gimnazială „George Topârceanu” din Mioveni se vor preda gratuit aceste cursuri de către un antrenor cu experiență, fost campion la șah, Mihail Șerban.

Ne dorim să atragem cât mai mulți elevi, să-i luăm din fața calculatoarelor şi a tabletelor, pentru a se întrece, onest, cu tabla de șah și adversarul în față. Obiectivul nostru este ca în 3-4 ani să avem și la șah campioni naționali.”, declară preşedintele Adrian Ştefan.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3