930×122 CAPRA 5

cs dacia

O NOUĂ VICTORIE PENTRU CS DACIA MIOVENI 2012

Astăzi elevele lui Alin Oprescu au obținut o nouă victorie, a doua consecutivă, în grupa 1 a Turneului Semifinal 1 din cadrul Campionatului Naţional de handbal feminin junioare II.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

CS Dacia Mioveni 2012 a câștigat cu 24-21 partida cu HCM Baia Mare.

Atmosfera în Sala Sporturilor Trivale din Pitești, sală care găzduiește competiția, a fost una deosebită, publicul susținându-și favoritele către o victorie extraordinară. Alături de echipă s-au aflat, ca de obicei, reprezentanți ai autorităților locale din orașul constructorilor de automobile și întreaga conducere a CS Dacia Mioveni 2012.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Amintim că ieri, în prima zi a Turneului, CS Dacia Mioveni 2012 s-a impus cu 28 la 20 în fața lui LPS Sebeş. Mâine, 17 aprilie, de la ora 9:30, handbalistele din Mioveni vor întâlni LPS Piatra Neamţ. Turneul se va încheia cu meciul HCM Baia Mare – LPS Sebeş, programat să înceapă la ora 11. Intrarea pentru spectatori la partidele din cadrul Turneului (organizat de CS Dacia Mioveni 2012) este liberă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90