EcoMoto 930×122

afumați

INVINCIBILII! O NOUĂ VICTORIE PENTRU SCM PITEȘTI

SCM Pitești continuă parcursul excelent început odată cu venirea lui Nicolae Dică în postura de antrenor principal.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Piteștenii au câștigat și partida disputată aseară pe teren propriu, pe stadionul Nicolae Dobrin, cu Atletic Bradu. Elevii lui Dică s-au impus cu 3-2 (1-1). Pentru gazde au marcat Năstăsie (în minutul 8) și David, de două ori (în minutele 58 și 73). Oaspeții au punctat prin Murineanu (în minutul 19) și Cîrstea (în minutul 79). Este a 6-a victorie consecutivă pentru piteșteni.

După victoria de aseară SCM Pitești rămâne liderul seriei a 3-a a Ligii a III-a la fotbal. La capătul a 19 etape piteștenii au acumulat 38 de puncte. La fel și CS Afumați, care a câștigat cu 3-0 în deplasare la Inter Olt Slatina și care ocupă acum locul 2. Piteștenii au golaveraj mai bun.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Cealaltă pretendentă la promovare, CN „Dinicu Golescu” Câmpulung, a făcut un pas greșit. Muscelenii au încheiat doar la egalitate, 1-1, meciul jucat pe teren propriu cu CS Podari. CN „Dinicu Golescu” are 36 de puncte și se află pe locul 3 în clasamentul seriei. (Foto Arhivă: Facebook SCM Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90