EcoMoto 930×122

fotbal

SUPERMAN DIN MIOVENI! JOACĂ FOTBAL LA AS COLIBAȘI LA 66 DE ANI!

Pompiliu Barbu, din orașul argeșean Mioveni, a revenit pe terenul de fotbal după mai multe luni în care o durere de spate nu i-a dat pace. Nimic deosebit dacă ar fi vorba despre un fotbalist de 20, 25 sau 34 de ani. Dar când revii pe terenul de joc la 66 de ani este cu adevărat vorba despre o mare performanţă!

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

Este cel mai în vârstă jucător de fotbal aflat în activitate în Argeş (dacă nu din ţară!). De 53 de ani îşi trăiește intens pasiunea pentru jocul cu balonul rotund, fiind legitimat la AS Colibaşi, în Liga a V-a. Recent şi-a vizat carnetul de jucător şi a trecut cu brio toate testele medicale!

„Mă simt foarte bine. Pot să duc şi două meciuri la rând, cu pauză de 10 minute între ele! Joc atacant, pentru că acolo, în faţă, se vede cel mai bine valoarea unui fotbalist!”, ne-a declarat nea’ Pompiliu, care, de această dată în calitate de spectator, nu lipseşte nici de la meciurile din Trivale ale echipelor CS Mioveni şi Academica Argeş.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Ne-a dezvăluit şi câteva dintre secretele vivacităţii sale: „Beau multe lactate, nu consum sucuri acidulate, mănânc ouăle fierte şi uşor moi, friptură doar pe grătar și mă culc şi mă scol devreme.” El a primit şi distincţia de „Fiu al Argeşului şi Muscelului”, dar şi diplome de merit din partea administraţiilor din Mioveni şi Mărăcineni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90