New Profesional Consult 930 x 122

andrei picui

PITEȘTEAN MULTIPLU MEDALIAT (GALERIE FOTO)

La cei 12 ani ai săi, piteșteanul Andrei Picui este deja un nume cunoscut și recunoscut în înotul juvenil românesc de performanță.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Legitimat la LPS Viitorul Pitești, Picui și-a îmbogățit zestrea de medalii. Participând recent în Reșița la Campionatul Național Școlar, tânăra speranță a înotului piteștean a câștigat nu mai puțin de cinci medalii la categoria lui de vârstă. Toate de bronz. Andrei Picui a urcat pe podium la probele de 100 de metri liber, 50 de metri liber, 100 de metri spate, 50 de metri spate și 50 de metri fluture.

Chiar dacă nu au fost medalii de aur, Picui a reușit cei mai buni timpi ai săi de până acum. Performanța îi dă încredere și speranță în perspectiva Campionatului Național care va avea loc la vară în Oradea. La fel și antrenoarei sale, Nicoleta Dubiț.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

La categoria sa de vârstă au participat 49 de înotători de la 20 de cluburi. Pe ansamblu, la competiție au concurat fete și băieți de 12, 13 și 14 ani din structurile sportive ale Ministerului Educației Naționale și legitimați la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90