EcoMoto 930×122

bcm u

PITEȘTI: CÂT COSTĂ BILETUL LA TURNEUL FINAL AL CUPEI ROMÂNIEI LA BASCHET

Mai sunt puține ore până la debutul turneului final al Cupei României la baschet masculin.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Este de anticipat că tribuna Sălii Sporturilor Trivale din Pitești va fi arhiplină astăzi și mâine, în cele două zile ale competiției. Organizatorii anunță că prețul unui bilet de intrare este de 15 lei pe zi (vor fi câte două partide pe zi). Cu alte cuvinte, cei care vor să vadă toate cele patru întâlniri vor plăti 30 de lei pentru întreaga fiestă baschetbalistică.

Potrivit organizatorilor, azi biletele vor fi puse în vânzare cu trei ore înainte de prima semifinală, adică de la ora 14:15.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Amintim că meciurile de astăzi ale Final Four, din semifinale, se vor disputa după următorul program: CSU Atlassib Sibiu-BC Mureș Târgu Mureș de la ora 17:15 și BCM U Pitești-BC Timișoara de la ora 19:45.

Mâine învinsele vor evolua în finala mică de la ora 15:30. Finala mare, care va opune învingătoarele de azi, este programată pentru ora 18. Evenimentul se va încheia cu festivitatea de premiere, de la ora 20. (Foto Arhivă: Facebook BCM U Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90