New Profesional Consult 930 x 122

feminin

PITEȘTIUL ARE ANTRENOR DE NAȚIONALĂ

Antrenor principal al naționalei de volei feminin senioare a României a fost numit Paul Bogdan.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Tehnicianul lui SCM Pitești va antrena naționala țării noastre pe o perioadă limitată de timp, special pentru participarea la Liga Europeană 2016. Competiția se va desfășura luna viitoare, România urmând să joace în aceeași grupă cu Grecia, Slovenia și Ungaria. Într-o declarație pentru site-ul oficial al clubului piteștean, Bogdan precizează că nu renunță la SCM și că în această perioadă va antrena în paralel cele două echipe. Paul Bogdan a mai fost antrenor al naționalei de volei feminin senioare a României.

Amintim că în urmă cu câteva zile SCM Pitești a promovat în Divizia A1 sub conducerea sa tehnică. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/scm-pitesti-a-incheiat-en-fanfare-turneul-de-promovare/. (Foto: http://www.scmpitesti.ro/)

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90