930 x122 grota rece

fotbal

PROIECT DE AMPLOARE ÎN ARGEȘ, ÎN FAZA FINALELOR

Proiect de amploare în Argeș, în faza finalelor. Este vorba de proiectul sportiv „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

La ediţia din acest an s-au înscris nu mai puțin de 293 de echipe, formate din aproximativ 3.000 de elevi. Elevii au concurat la fotbal (fete), volei (fete şi băieţi), baschet (fete şi băieţi) şi handbal (fete şi băieţi). Urmează ca cele mai bune echipe să se duleze în etapa finală a campionatului.

Pe 6 decembrie 2018, între orele 9 și 15, în Sala Sporturilor din Piteşti, vor avea loc finalele la baschet – fete şi băieţi, gimnaziu urban, rural şi liceu. Festivitatea de premiere va reprezenta un moment special, deoarece se va desfășura, pe 10 decembrie, în pauza meciului de baschet din Divizia A dintre BCM Piteşti şi CSU Sibiu, programat la ora 19:45.

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Pe 7 decembrie, între orele 10 și 13, în la sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Liviu Rebreanu” din Mioveni se vor juca finalele la fotbal fete.

Pe 10 decembrie, între orele 10 și 15, tot în sala de sport a Şcolii “Liviu Rebreanu”, echipele de volei fete şi băieţi se vor duela pentru primul loc.

Pe 11 decembrie, între orele 9 și 15, în Sala Sporturilor din Piteşti, se va desfășura ultima finală, la handbal.

Festivăţile de premiere la fotbal, volei şi handbal vor avea loc imediat după încheierea competiţiilor. Toate meciurile din faza finalelor vor fi arbitrate de arbitri acreditaţi la fiecare disciplină sportivă, asistenţa medicală fiind asigurată de medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş.

Amintim că proiectul a fost iniţiat de Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar și cu sprijinul Decathlon România (Piteşti), în calitate de sponsor oficial, și al Primăriei Mioveni, Asociaţiei Judeţene Sportul Pentru Toţi Argeş şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3