930 x122 grota rece

mioveni

Rapid a promovat în Liga 1 şi va juca în Argeş

Rapid a promovat în Liga 1 şi va juca primele meciuri ale noului sezon din Liga 1 pe stadionul din Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Noul Stadion Giuleşti, deşi este aproape finalizat, nu va putea deveni operaţional până la 17 iulie, când este programată prima etapă.

Surse din cadrul grupării giuleştene au declarat, pentru AGERPRES, că stadionul Mioveni este deja trecut în dosarul de licenţiere pentru Liga 1 depus la Federaţia Română de Fotbal. Acesta este singurul stadion menţionat ca teren propriu din dosar, deşi fiecare club are dreptul şi la o arenă de rezervă.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Stadionul din Mioveni are o capacitate de 10.000 de locuri şi este terenul propriu al echipei CS Mioveni din Liga a II-a. De altfel, FC Rapid va disputa ultimul său meci din play-off-ul ediţiei 2020-2021 a Ligii a II-a, duminică, de la ora 13:30, în deplasare, chiar pe această arenă împotriva formaţiei CS Mioveni.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90