New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

RESTAURANT DIN PITEȘTI, MASĂ PENTRU VIP-URI

Restaurant din Pitești, masă pentru VIP-uri. Primăria Pitești oferă o masă festivă cu ocazia aniversării a 45 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană națională de către FC Argeș.

Citiți și: Exclusiv – Pitești: „Mișcarea” neașteptată a patronilor unui restaurant vestit din Centru

Evenimentul va avea loc vineri, 4 august 2017, cu începere de la ora 20, la restaurantul Tic Ton de pe strada Tache Ionescu.

Printre invitați se numără VIP-uri din lumea fotbalului, foste glorii ale clubului alb-violet, dar și VIP-uri din administrația județeană și locală și din presă.

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Gazdă va fi primarul Piteștiului, Cornel Ionică, noul FC Argeș, echipă de Liga a II-a, fiind finanțată de municipalitate.

Amintim că tot vineri, de la ora 17:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, cu aceeași ocazie aniversară, vor fi premiați cei care de-a lungul anilor s-au implicat în activitatea clubului FC Argeș. De asemenea, noul FC Argeș își va prezenta lotul de jucători pentru sezonul competițional 2017-2018.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3