930 x122 grota rece

fc arges

REVOLTĂ LA FC ARGEȘ: „E BĂTAIE DE JOC!”

Revoltă la FC Argeș: „E bătaie de joc!”. Iordan Eftimie își cere scuze publicului care a venit ieri, pe o căldură sufocantă, să asiste pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești la meciul lui FC Argeș cu Pandurii Târgu Jiu.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Fără a da vina pe caniculă pentru rezultatul de egalitate de pe teren propriu, antrenorul alb-violeților spune că programarea etapei la ora 11 pe o temperatură la soare de 40 de grade este o bătaie de joc la adresa fotbaliștilor. Eftimie arată cu degetul către Federația Română de Fotbal (FRF).

”A fost un joc destul de dificil. Ştiam că asta ne aşteaptă. Orice început e greu.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Păcat că nu am reuşit să câştigăm pentru publicul spectator care a venit la joc. În numele meu şi în numele echipei, le cer scuze spectatorilor pentru rezultat în primul rând. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, dar poate la momentul ăsta atât putem. Sper ca la următoarele jocuri să avem eficacitate mai mare în faţa porţii şi să marcăm şi goluri.

Nici noi nu am avut prospeţimea pe care trebuia să o avem la acest meci. Mă gândeam că putem sta mai bine fizic în teren. Pe o asemenea căldură este foarte greu să construieşti şi să te duci peste adversar. E mult mai greu decât pentru o echipă oaspete, care vine să se apere şi încearcă contraatacul. Păcat de ocaziile avute! N-am fructificat şi asta a fost istoria jocului.

Cei de la FRF ar fi putut să pună toată etapa seara, pentru că nu s-a televizat niciun meci şi nu încurca nicio grilă de programe. E şi puţină bătaie de joc la adresa acestor copii, pentru că e foarte greu pe temperatura asta să alergi! La 40 de grade numai fotbal nu joci! Asta nu e o scuză pentru rezultatul obţinut de noi.

Nu am ce să le reproşez jucătorilor, pentru că şi-au dorit. Am pierdut foarte multe mingi în duelurile unu contra unu. Ei au fost mai agresivi decât noi. Dacă nu ai luciditate şi eşti obosit, pe final de joc faci greşeli elementare. Capul sus şi trebuie să încercăm să câştigăm la Timişoara! Atât s-a putut astăzi.

Ţin să mulţumesc publicului, care a venit în număr mare la stadion. Deja începe să se vadă o emulaţie între echipă, numele FC Argeş şi publicul spectator.”, declară antrenorul principal Iordan Eftimie, citat de pagina oficială de socializare a lui FC Argeș.

Amănunte despre partida de ieri din Pitești, din prima etapă a noului sezon al Ligii a II-a de fotbal, puteți citi AICI.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA