Donaris 930 x 122

aviz

S-A DECIS! AVIZ PENTRU STADION ȘI SALA POLIVALENTĂ

Aviz pentru stadion și Sala Polivalentă. Primarul Cornel Ionică anunță că proiectul pentru modernizarea şi extinderea stadionului „Nicolae Dobrin” și proiectul pentru construirea în Pitești a unei săli polivalente au primit un prim aviz favorabil din partea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI). Este vorba nu despre un aviz final (aviz final în urma căruia ar veni banii solicitați de Primăria Pitești), CNI formulând și observații, după cum precizează Cornel Ionică.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Compania Națională de Investiţii ne-a dat aviz favorabil, dar ne-a transmis şi câteva observaţii cu privire la actele cu care trebuie să completăm dosarele. Sunt optimist cu privire la cele două investiţii!”, declară primarul Piteștiului.

Cele două proiecte au fost transmise de Primărie pe adresa autorităţilor centrale pentru obținerea de finanțare de la bugetul statului. În ceea ce privește construirea Sălii Polivalente, primarul anunța la sfârșitul anului trecut că municipalitatea vrea să obțină și finanțare europeană. Amănunte despre proiectul de modernizare şi extindere a stadionului „Nicolae Dobrin”, AICI. Despre proiectul de construire a Sălii Polivalente „Pitești Arena” puteți citi AICI.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90