930×122 CAPRA 5

divia a

SCM PITEȘTI A ÎNCHEIAT EN FANFARE TURNEUL DE PROMOVARE

Voleibalistele de la SCM Pitești au încheiat en fanfare turneul de promovare în Divizia A1.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

După ce și-a asigurat încă de ieri revenirea în lumea bună a voleiului feminin românesc, SCM a câștigat astăzi și a treia și ultima partidă pe care a disputat-o în turneul desfășurat în Timișoara de vineri până astăzi inclusiv. Elevele antrenorului Paul Bogdan s-au impus cu 3-0 în fața lui CSU Politehnica Timișoara. Amintim că în primele două meciuri SCM Pitești a câștigat cu 3-2 împotriva lui CSU Galați și cu 3-0 în fața lui UVT Agroland Timișoara.

„A fost un turneu cu o încărcătură emoţională foarte mare. Cele mai mari mari emoţii le-am avut în prima zi, cu Galaţiul. Mă aşteptam să avem un meci foarte greu, dar a ieşit foarte bine pentru noi. După aceea am câştigat mai lejer. Pot spune că fetele au răspuns foarte bine cerinţelor mele în toate cele trei partide. Mă bucur enorm pentru această promovare! În cele două luni petrecute în Piteşti am pus mult suflet. Totul a fost în regulă şi vreau să le mulţumesc oamenilor care s-au aflat alături de mine şi autorităţilor locale care ne-au sprijinit.”, declară antrenorul Paul Bogdan pentru site-ul oficial al clubului SCM Pitești. (Foto: http://www.scmpitesti.ro/)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90