NOR CURIER 930X122

campionat

SUCCESE LA EUROPENE PENTRU KARATIŞTII DIN MIOVENI

Succese la Europene pentru karatiştii europeni. Patru karatişti de la CS Dacia Mioveni 2012 participă în perioada 11-13 noiembrie la  Campionatul European de Karate Shotoka, care are loc în Butami-Georgia. La această competiție participă peste 350 de sportivi din 21 de ţări.
Sportivii  Ştefan Stanciu, David Dumitra, Cătălin Georgescu şi Laurenţiu Catrinescu sunt însoţiţi de antrenorul lor, sensei Sebastian Ene, şi concurează la proba de kumite (luptă) la categoriile de vârstă 10-11 ani, 12-13 ani şi 14-15 ani.
Vineri, 11 noiembrie,  în prima zi de concurs sportivul Laurenţiu Catrinescu a reuşit să aducă pentru România şi pentru Mioveni nu mai puţin de 2 medalii (argint şi bronz.), la individual kumite shobu ippon şi wkf.
De asemenea, echipa de kumite a României, din care au făcut parte şi sportivii David Dumitra şi Ştefan Stanciu, s-a clasat pe poziţia a treia, alături de Armenia.
Astăzi urmează o nouă zi de concurs pentru sportivul Cătălin Georgescu. Conducerea clubului îi felicită pentru aceste rezultate și le urează mult succes.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90