New Profesional Consult 930 x 122

ciclism

SUPER CONCURS DE CICLISM ÎN MIOVENI: TURNIRUL NOBILILOR

Conducerea CS Dacia Mioveni 2012 a organizat astăzi o conferinţă de presă. La conferință au participat preşedintele clubului, Adrian Ştefan, Constantin Ciocan, multiplu campion naţional la ciclism şi preşedinte al Asociaţiei Judeţeane de Ciclism Prahova, Răzvan Jugănaru, multiplu campion naţional la ciclism, directorul sportiv Constantin Ciobanu, conducerea celor două licee din Mioveni, responsabilul secţiei de karate, Sebastian Ene, reprezentanţi ai Inspectoratului Școlar, ai Direcției pentru Tineret și Sport Argeș și ai Consiliului Director.

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

Preşedintele Adrian Ştefan a făcut o prezentare a viitoarelor competiţii la care vor participa sportivii clubului din Mioveni şi a unui eveniment mult aşteptat de iubitorii de ciclism din oraş.

Astfel, sute de ciclişti profesionişti şi amatori vor lua startul sâmbătă, 21 mai, în Mioveni, la prima ediţie a competiţiei ROAD GRAND TOUR-TURNIRUL NOBILILOR.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Potrivit organizatorilor, acesta va fi unul din cele mai importante şi apreciate evenimente de gen organizate în Argeş. Traseul va avea o lungime de aproximativ 60 de km şi o durată de circa 1 oră şi 30 de minute. Competiţia va reuni 12 categorii de vârstă, iar primele 8 locuri de la fiecare categorie vor fi premiate în bani. De asemenea, toţi participanţii vor primi câte un kit pentru ciclism şi accesorii.

Participarea va fi liberă, fără taxă de înscriere.

Organizatori sunt CS Dacia Mioveni și Asociaţia Judeţeană de Ciclism Prahova, în parteneriat cu Primăria oraşului Mioveni, Consiliul Județean Argeş, Orange România şi S.C S.Ed.C Mioveni SRL.

Informaţii suplimentare legate de participarea la competiţie  se pot obţine la sediul CS Dacia (bulevardul Dacia, nr. 3) sau pe internet, la adresa http://csdaciamioveni.ro/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90