New Profesional Consult 930 x 122

centrul de tip familial

TINERI DE LA CENTRUL DE TIP FAMILIAL GĂVANA, MEDALIAȚI

Tineri de la Centrul de Tip Familial Găvana, medaliați. Doi adolescenți de la Centrul de Tip Familial Găvana din Pitești fac o carieră sportivă de succes la lupte greco-romane.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Ionuț Sandu (16 ani) și Robert Marian Duțu (14 ani) au obținut medalii la Cupa Ovidiu, competiție desfășurată recent în localitatea constănțeană. Ionuț a câștigat aurul, iar Robert, argintul.

Ionuț Sandu are deja un palmares bogat, fiind și campion național la lupte greco-romane.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Acesta și-a petrecut copilăria, împreună cu frații săi, la Spitalul din Valea Iașului, după care a fost instituționalizat la Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Rucăr, iar în prezent este instituționalizat la Centrul de Tip Familial Găvana. Este elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” din Pitești.

Robert Marian Duțu are toate șansele să-i calce pe urme colegului său, Ionuț. Deși a reluat activitatea sportivă de numai două luni, timp în care a concurat în doar două competiții, a câștigat deja două medalii.

Este elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială ”Matei Basarab” din Pitești.

Mai are frați în Centru alături de el și și-ar dori să ajungă acasă, dar familia nu-l mai poate crește din motive financiare.

Cei doi sportivi de la Centrul de Tip Familial Găvana sunt antrenați de Ovidiu Croitor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90