930×122 CAPRA 5

accident

TITI AUR, ACCIDENT LA RALIUL ARGEȘULUI

Titi Aur, accident la Raliul Argeșului. Mașina pilotată de experimentatul Titi Aur, o Skoda Fabia R5, a ieșit în decor în timpul unei probe speciale a competiției automobilistice care se desfășoară în aceste zile în județul Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Din fericire, accidentul, care s-a produs astăzi la un viraj la dreapta, pe o porțiune de drum mărginit cu pietriș, a fost unul ușor. Titi Aur a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a părăsit partea carosabilă. Nu s-a răsturnat, dar a rămas cu scutul într-un mal de pământ.

Titi Aur nu a fost rănit. Copilotul său, Silviu Moraru, a acuzat dureri lombare și, preventiv, a fost transportat cu o ambulanță la spital, dar se află în afara oricărui pericol.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Potrivit primelor informații, accidentul ar fi avut loc pe raza comunei Tigveni.

Raliul Argeșului se desfășoară în perioada 2-4 mai 2019, revenind după nouă ani de pauză ca etapă a Campionatului Național de Raliuri (fiind prima etapă din acest an).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90