930X122 MAIA

bilete

TOATĂ LUMEA, LA STADION! FC ARGEȘ ANUNȚĂ

Toată lumea, la stadion! FC Argeș anunță. Clubul FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru derby-ul județean din Liga a II-a de fotbal cu CS Mioveni.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Potrivit sursei citate, pentru acest meci casele de bilete ale stadionului “Nicolae Dobrin” din Pitești vor fi deschise astăzi, 30 aprilie 2018, între orele 12 și 18, și mâine, 1 mai, de la ora 15 şi până la debutul partidei.

Prețul unui bilet este de doar 1 leu. Tichetele sunt valabile la tribuna I şi a II-a şi la peluze.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Amintim că FC Argeș-CS Mioveni, contând pentru etapa a 32-a a Ligii secunde, se va juca pe stadionul “Nicolae Dobrin” mâine, 1 mai 2018, de la ora 19:30. La cererea suporterilor alb-violeți, meciul a fost reprogramat (subiectul pe larg, AICI).

Având în vedere că 1 mai este zi de sărbătoare legală, nelucrătoare, dar și ora foarte bună, prețul modic al biletului de intrare și interesul pentru un derby județean, organizatorii așteaptă un public numeros în tribunele stadionului “Nicolae Dobrin”.

Înaintea partidei de mâine, FC Argeș ocupă locul 4 în clasamentul Ligii a II-a, cu 58 de puncte, iar CS Mioveni se află pe locul 9, cu 41 de puncte.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3