Donaris 930 x 122

aniversare

TORT ȘI ARTIFICII LA FC ARGEȘ! VEZI PENTRU CINE!

Pe stadionul Petrochimistul din Pitești a avut loc aseară un amical în care FC Argeș 1953 a învins-o pe Viitorul Cireşul cu 7-1.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

La meci au fost prezenţi şi zeci de suporteri, care i-au făcut o surpriză portarului Vasile Drăgan. Pentru că a împlinit 38 de ani, suporterii, colegii de echipă și staff-ul tehnic au ținut să marcheze evenimentul. După încheierea partidei au apărut cu un tort special şi artificii. Vasile Drăgan a rămas plăcut impresionat, le-a mulţumit şi a spus că se bucură enorm că face parte din familia alb-violetă. S-a cântat ”La mulţi ani!” şi s-a scandat „Argeşu’, Argeşu!”.

Fotbaliştii de la FC Argeș 1953 nu au petrecut, însă, deoarece se pregătesc intens pentru meciul de campionat de sâmbătă, din Liga a IV-a, atunci când vor întâlni pe teren propriu, de la ora 11:45, pe DLR Piteşti.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3