New Profesional Consult 930 x 122

nicolae dobrin

Tot mai aproape de un stadion ultra-modern în Pitești!

Tot mai aproape de un stadion ultra-modern în Pitești!

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Primarul Gentea este președintele Comisiei

Astăzi este programată să aibă loc o ședință a CTATU (Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism) Pitești, ocazie cu care, printre altele, va fi supus dezbaterii aleșilor locali și un Studiu de oportunitate privind  elaborarea unui PUZ pentru realizarea investiției „Ansamblu sportiv multifuncțional” în zona străzii Nicolae Dobrin.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Prin acest PUZ se dorește reglementarea zonei cu păstrarea caracterului specific de bază sportivă de înaltă performanță, coordonarea circulațiilor auto și pietonale, reglementarea parcelelor adiacente principalelor căi de trafic în conformitate cu reglementările propuse de noul P.U.G. aflat în etapa de elaborare.

Astfel, se propune demolarea actualului stadion și construirea noului Stadion Nicolae Dobrin conform standardelor UEFA 4, cu funcțiuni complementare specifice programului, parcări, magazin de prezentare FC Argeș, muzeul clubului, săli de sport amenajarea incintei cu spații verzi, alei pietonale și carosabile, racordarea la utilitățile publice.

De asemenea, se propune și construirea unui stadion de atletism categoria II conform normelor românești și internaționale în vigoare, construirea unei piste de încălzire conform normelor Federației Române de Atletism/IAAF, reorganizarea terenurilor de sport existente, a circulațiilor auto și pietonale și coordonarea acestora cu noile programe propuse, reglementarea întregului teren în conformitate cu direcțiile indicate de noul P.U.G. aflat în curs elaborare.

Recent, edilul Gentea și Primăria Pitești au reușit să obțină de la Guvern și terenurile din zona stadionului și Sălii Sporturilor. Investițiile ar urma să se facă prin finanțare de la CNI, detalii cât și subiectul pe larg, AICI – Decizie oficială cu privire la noul stadion – FC Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Marius spune:

    Sa facă ceva pt Centrul de copii unde sunt condiții de Evul Mediu și antrenori fără licențe fără pregătire. La unele grupe conduc părinții tot. Antrenori fără personalitate care nu au jucat fotbal,Părinții plătesc tot ca sa se de/a ei mari ca au treininguri și echipamente pe banii părinților. Ianovski e șeful centrului de decor, un pervers lingău care a distrus sute de jucatori

  • Constantin spune:

    Cu ce îmbunătățește viața orașului acest stadion? Cu nimic, o porcărie…

  • ldh spune:

    o mizerie , oamenii mor in spitale si asta face stadion pt cretini

  • Sorin spune:

    Sa dispara camioanele din zona sa le scoata din oras ocupati o parcare cu ele si scoala de soferi iar la cimitir se parcheaza pe interzis

  • Ionică spune:

    Cât la sută din investiție se întoarece la smecherii orașului? Răspunsul este cât mai mult. Să faceți locurile de parcare la Moșoaia împreuna cu cele de la nouă sală a sporturilor.

  • Dan spune:

    Străzi fara apă și canalizare și edilul se ocupă de fotbal. Era o data o vorbă,, că noi ne pricepem la politica și fotbal” și cam asta fac și politicienii noștri. Asta in afara de împrumuturi că mai au puțin și țară intra in incapacitate de plată.

  • JAN spune:

    PITESTI MERITA O BAZA SPORTIVA NOUA SI UN STADION MODERN PENTRU TOTI OAMENII CARE DORESC O MINTE SANATOASA INTR UN CORP SANATOS . FELICITARI DOMNULUI /
    OMULUI CRISTIAN GENTEA PENTRU ACESTE INTENTII ( CHIAR DACA ESTE POLITIKAL P.S.D. )

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90