930×122 CAPRA 5

cs

UN NOU ANTRENOR LA MIOVENI

Echipa de handbal feminin a CS Mioveni 2012 are un nou staff tehnic.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Lucian Ghiulai a fost instalat în funcţia de antrenor principal în locul lui Alin Oprescu, tehnician care şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea din Mioveni. Ghiulai va antrena alături de Claudia Iancu. Noua echipă tehnică le-a fost prezentată jucătoarelor. La antrenamente a participat şi conducerea clubului.

Originar din Marghita (județul Bihor), Lucian Ghiulai are 48 de ani. A mai antrenat pe Unirea Sânnicolau Mare, Universitatea Timişoara, Poli Timişoara, CSS nr. 2 Baia Mare şi CSM Unirea Slobozia. Pentru o perioadă a fost și în staff-ul tehnic al Lotului Naţional de Cadete.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Duminică, 14 august 2016, echipa va pleca într-un cantonament de pregătire la Sfântu Gheorghe, iar ulterior va participa la turneul internaţional Fun Sports de la Braşov.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90