EcoMoto 930×122

frf

UNDĂ VERDE PENTRU STADION. MICROBIȘTII VOR MAI MULT

Undă verde pentru stadion. Microbiștii vor mai mult. Stadionul “Nicolae Dobrin”, stadion al municipalității piteștene, a fost reomologat.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Reomologarea s-a făcut, conform procedurilor legale, cu participarea la fața locului a reprezentanților Federației Române de Fotbal (FRF), ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Jandarmeriei, Direcției Județene pentru Sport și Tineret, ai Primăriei Pitești și ai clubului FC Argeș.

Reomologarea permite ca stadionul să găzduiască pe mai departe competiții sportive de nivel național.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Amintim că în aceste zile pe stadionul “Nicolae Dobrin” are loc o astfel de competiție: Campionatul Național de juniori și seniori la atletism, la care participă peste 400 de sportivi de la 53 de cluburi.

Reomologarea este de salutat, dar piteștenii așteaptă mai degrabă modernizarea arenei pentru fotbal. Mai mult: marea dorință a microbiștilor este ca în Pitești să fie construit un nou stadion, destinat exclusiv fotbalului, dorință de nerealizat. Spre deosebire de omologii lor din Craiova sau Alexandria, liderii administrației PSD a Piteștiului nu au forță politică să obțină finanțare de la Compania Națională de Investiții pentru un nou stadion.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90