SMART KIDS 930X122

cs dacia

VICTORIE MARE PENTRU HANDBALISTE

UPDATE (ora 16:15): Astăzi, echipa de handbal Junioare a CS Dacia Mioveni 2012 a învins-o categoric pe CS Sepsi SIC Sf. Gheorghe: 41-24. Partida s-a desfășurat în Sala Sporturilor Trivale din Piteşti și a contat pentru etapa a XVI-a a Campionatului Naţional – Divizia A.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Victorie mare pentru handbaliste. Echipa de handbal Junioare I a CS Dacia Mioveni 2012 a obținut în acest weekend o victorie importantă în fața lui CSS2 București. Elevele pregătite de Daniel Gheorghe au învins în deplasare cu 26-23 (13-11).

Meciul, contând pentru etapa a VII-a a seriei C a Campionatului Naţional de handbal feminin Junioare I, s-a disputat în sala Dinamo din Bucureşti.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

„Mă bucur că am reușit să confirmăm forma bună arătată în ultimele jocuri. O victorie obținută în București este foarte prețioasă în acest campionat, fapt care ne onorează și care ne dă încredere în vederea următoarelor jocuri. Felicit întreaga echipă pentru modul în care a abordat jocul și pentru determinare și sper din tot sufletul ca echipa să crească de la joc la joc!”, declară președintele clubului CS Dacia Mioveni 2012, Adrian Ștefan.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA