New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

(VIDEO) BĂTAIE DE JOC LA STADION

Bătaie de joc la stadion.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

FC Argeş Piteşti întâlneşte la această oră, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale, echipa Ştiinţa Miroslava în cadrul etapei a 3-a a Ligii a doua de fotbal.

Din păcate, organizarea lasă mult de dorit. Circa 4.000 de oameni au dorit să asiste la meciul dintre cele două nou-promovate în Liga a doua, mai ales că primăria a reuşit să preia brandul FC Argeş şi să înscrie echipa sub acest nume în campionat. La casele de bilete s-au format cozi, spre nemulţumirea celor prezenţi. O singură casă pentru bilete şi una pentru abonamente au fost deschise, în ciuda afluxului mare de spectatori, de unde şi problemele. Din acest motiv, încă mai erau persoane la intrare când a început partida.

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Păcat de efortul făcut pentru preluarea brandului şi de faptul că preţul biletelor şi abonamentelor sunt mai mult simbolice!

FC Argeş va încerca să obţină prima victorie din actuala stagiune pe teren propriu. Înaintea acestei partide, FC Argeş se afla pe locul 15 al Ligii a doua, cu 1 singur punct.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3