NOR CURIER 930X122

fc arges

VIDEO: SUPORTERII FC ARGEȘ, DEZLĂNȚUIȚI: „OLE, OLE, MULȚUMIM, ARGEȘULE”

UPDATE: Suporterii FC Argeș s-au dezlănțuit duminică seara, după ce echipa a promovat în Liga 1.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

S-a scandat „Argeșul, Argeșul!” și „Ole, ole, mulțumim Argeșule!”.

 

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

Știrea inițială:

FC Argeș revine în prima divizie după 11 ani de pauză, iar CS Mioveni merge la baraj.

Cine spune că în acest sezon FC Arges a fost favorizată de arbitri, cu tot respectul, n-a văzut meciurile! Pot exista momente în care o echipă sau alta este victima unei erori – cum a fost spre exemplu și cazul lui FC Argeș în meciul cu Petrolul la penalty-ul clar neacordat în minutul 45. Sau eliminarea gratuită la Turris și golul valabil anulat la același meci. Sub nicio formă noi nu ne aflăm unde suntem datorită arbitrilor! Cine susține asta este nedrept în primul rând la adresa jucătorilor, care au muncit din greu să ajungă unde sunt!

Avem cifre mai bune decât adversarul la toate capitolele în majoritatea acestor partide, inclusiv la meciul cu Petrolul. Ne-am creat ocazii, am marcat, în ciuda problemelor fizice cauzate de pauza forțată. Am câștigat meciuri pe final, dovedind că și fizic stăm mai bine ca adversarii! Aceste fapte nu pot fi negate de nimeni.

E adevărat, ne-au fost negate șansele la promovare de multe ori. Acum, când am demonstrat că le avem, că sunt cât se poate de reale, ne sunt uneori negate victoriile. Nu-i nimic, mergem mai departe!

Ce-i drept, fără o victorie cu UTA și o promovare nu am realizat nimic major. Nu vom rămâme în istorie, vor rămâne în urmă doar niște cifre, dar atât! Vreau sa traim aceste timpuri si momente autentic, cu dârzenie și cu inima mare pentru că știm că tot ce contează este promovarea. Și ne pregătim doar pentru asta, pentru ca duminică să facem mii și mii de suporteri argeșeni fericiți! Merită!”, scria pe Facebook, în urmă cu 3 zile, antrenorul FC Argeș, Ionuț Badea.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3